HTML

Környezetbarát és vegyszermentes háztartás

Útmutató minden modern háztartásban előforduló munkához vegyszerek nélkül. Takarítsunk természetes anyagokkal és védjük környezetünkket, állatainkat és növényeinket.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Bútorfényező házilag

2010.03.11. 20:14 packo

A kedvenc bútorainkat mindig kényeztetnünk kell, hogy gyönyörű fényüket megőrizzék. Ezzel a speciális bútorfényezővel gyerekjáték a bútorápolás. Elkészítésen nagyon könnyű és olcsó. Rendszeres használatával a fát simán tartja és megvédi.

Hozzávalók:

  • 150 ml terpentin
  • 150 ml lenolaj (vegyszermentes)
  • 85 ml almaecet
  • 85 ml denaturált szesz
  • 6 csepp gyöngyvirág illóolaj
  • 6 csepp jázmin illóolaj

Vegyünk elő egy üveget vagy flakont és mérjük bele a terpentint, lenolajat, almaecetet és a denaturált szeszt. Majd csepegtessük bele az illóolajakat és jól rázzuk össze, hogy az rendesen elkeveredjenek a hozzávalók.

Javaslat:

A bútorfényező hónapokig eltartható. Ha huzamosabb ideig nem használjuk az alkotó elemek elválhatnak egymástól. Ezért minden használat előtt jó alaposan fel kell rázni.

 

Szólj hozzá!

Címkék: házilag bútorfényező

A bejegyzés trackback címe:

https://kornyezetbarathaztartas.blog.hu/api/trackback/id/tr651832343

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása